Mereka yg sentiasa comey...

MariBantuMenabung(MBM)

Monday, 13 February 2012

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU

Klik untuk join jugak...

Tiba2 mood gediks datang, so nak join jugak la segmen Mr.Ben nie. Selau dok usya2 jer kt blog dia. Korang kalau yang x knal lagi mamat berbaju merah dalam gambar kt atas tu leh la klik2 SINI...

  1. Berikan satu sebab ringkas kenapa mereka patut baca blog anda.
    Sebab blog ni ditulis oleh orang yang comey untuk dibaca oleh mereka2 yang lagi comey dari cik comey...hahaaa....


  2. Berikan satu entri menarik anda sebagai bukti blog anda itu menarik !
    Alamak, cam sumer entry menarik jer bagi cik comey.... 
    (^__^) tapi klu ikut rating entry ni paling menarik  perhatian orang2 yang comey...


Nota Jari : Thanks  to Mr.Ben and readers. Pada yang join segmen ni jugak tinggalkan la link blog anda, nnt cik comey nak g jenguk2 jugak...

34 Jejari comey:

  1. assalam .. hye gorgeous =)

    follow dr link blog MR.Hyperactive Ben Ashaari =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi sweetie....thanks sdudi singgah..dah skodeng n follow awak ...

      Delete
  2. hi! singgah dari blog abg ben :)

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai pka...dah jenguk2 blog awak..suka sangat header awak..cantik sgt2....
      thanks sudi singgah...

      Delete
  3. Blog ni memang menarik.. salam kenal dari lulu...
    keep it up ^__^
    Inilah masanya untuk bertukar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi lulu..thanks sudi singgah..td dah jenguk blog lulu..sukanyer baca gossip2...

      salam sayang dari cik comey...

      Delete
  4. salam perkenalan cik comey..

    dari belog Abg Ben...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam knal eima..nice blog awak. Sweet couple..dah follow blog awak...thanks sudi singgah...

      Delete
  5. Salam singgah n follow sini...
    Salam perkenalan dari fendy

    jemput singgah

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan..dah singgah n dah follow pun bloq awak...suka entry yang awak suggest menarik tu...

      Delete
  6. deno datang dari blog abg ben! done folow sini! :) jom ke blog deno... nak tak? heee (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestila nak....hiihii...Thanks singgah sini...done follow blog deno jugak...

      Delete
  7. hai, b/walking kat sini. dari segmen abg ben ashaari. jom g blog saya pulak =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi walk2 here..hiihii...done follow blog diera...

      Delete
  8. Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
    Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
    Hehehe...Thanx ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hiii...thanks singgah...dah terjah n follow blog awak...blog awak lagi cantik n comey....salam perkenalan...

      Delete
  9. Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
    Dah follow awak pun..

    http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sudi singgah...dah jenguk n follow blog awak yang cute itu...salam kenal2...

      Delete
  10. terjah sini!!!!

    singgah sini jugak ye http://diarinadiaa.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi singgah...dah terjah n follow jugak blog mama adam...

      Delete
  11. Replies
    1. tq sudi singgah..dah singgah n follow blog awak...selamat berkenal-kenal... =)

      Delete
  12. singgah dri blog abg ben..

    jgn malu, jgn segan untuk ke blog mieza ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi mieza...tq singgah sini..dah jenguk n follow blog awak tanpa segan silu...hiihii....

      Delete
  13. Replies
    1. hi awak yang lagi comel...thanks sudi singgah...dah jenguk n follow blog awak...blog awal lagi comel la..suka sangat2 tgk pic yg comeyl2..keep it up...

      Delete
  14. Hi...Salam perkenalan dari saya, ZAROL =)

    Sama lah segmen kita kt BA !
    Wahh..Dah baca blog awak, Cantik.

    Jom tgk entry sy pulak blog sy pula.
    www.pelangianoy.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi zarol..thanks sudi singgah..dah singgah n follow blog zarol jugak...salam knal2...

      Delete
  15. jalan jalan ke blog yang mesti dibace ni & follow juge. lucky no 19. hee. ;)

    farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  16. ai 9n0L4..dah g jalan2 n follow blog awak jugak..cantiknyer header..sweet n girlish...dan entry menarik tentang nk kurus sgt sesuai dgn cik comey yang nk kurus ni....hiihii..tq..
    salam knal2...

    ReplyDelete
  17. Salam perkenalan dari Sihatimerahjambu
    Datang dari segmen yang sama.Hari ni last jejak balas kengkawan.

    Jemput singgah sini

    azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi azhafizah..thanks singgah sini..dah singgah n follow blog awak yang pink tu..sgt adorable....salam perkenalan di alam maya...

      Delete
  18. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  19. ai myu...tq singgah....dah jenguk n follow blog awak...salam knal2...

    ReplyDelete

Jejari anda memang comey...Tq sudi komen... (^__^)