Mereka yg sentiasa comey...

MariBantuMenabung(MBM)

Thursday, 19 April 2012

Midterm break...




Akhirnya, hari2 yg di tunggu2 oleh insan bergelar student telah tiba..hari apa lagi kalau bukan cuti sekolah kalau pelajar sekolah, klu student U, mmg tertunggu2 la midterm..Stelah bergelar mahasiswi UiTM selama lebih kurang 2 bulan, ini la peluang nak bercuti dan balik kampung. Memang x sabar sangat2. kalau ikut hati, semalam lagi dah naik bas blk kelate tp terpaksa tangguhkan sbb En.Tunang kata nk datang jemput...huuhuu...

Cuti pertengahan penggal bermula 21-29 April, naik jer cuti akan start mgu test 1..Plus dengan assignment berlambak nk kena antar n prepare untuk present kt klas..Bila membayangkn sumer tu mmg rasa cam stress jer..mesti xleh nk cuti sgt sbb bz dgn assgment n study. secara teori nya sepatutnya camtu la, tp tgk la nnt...ntah2 satu keje x siap sbb bila blk kg mana nk fikir psl assgment sumer..hihii....


Oklah,arini terpaksa bgn awal lg sbb nk g discussion untuk presentation lepas naik cuti...Settle awal2 nnt tenang skit bila kt kg...

Nota Jari :Kepada student2 U yg sedang bercuti..happy holiday..Hargailah cuti anda.. ( ^____^)


8 Jejari comey:

  1. Replies
    1. thanks Karbie....happy weekend ... =)

      Delete
  2. kalau bawak balik buku pun, meja yang tolong study.. hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. zzie...bukan meja yg tolong study tap bag...Dari mula2 sampai kt kg, sampai dah nk g pun buku2 still dlm bag....heehee...

      Delete
  3. ai asni, ms cuti ni pergi mana? jom dtg tlg akak...sekolah bt karnival lagi ni...........tensen

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai akak...cuti mana lagi akak mesti la balik kampung..Seronoknya hari karnival tapi cikgu penatla..bila akak?

      Delete
  4. student degree uitm la ni kan ? huhuhu


    happy holiday :)

    ReplyDelete
  5. miss butterfly..Cik comey student uitm tapi bukan degree tapi Diploma pendidikan....Miss butterfly pun student uitm gak ker??

    happy holiday jugak..Thanks...

    ReplyDelete

Jejari anda memang comey...Tq sudi komen... (^__^)