Mereka yg sentiasa comey...

MariBantuMenabung(MBM)

Saturday, 3 March 2012

"Segmen:Aku Ada Blog" bersama CIK ROSS

....ASSALAMUALAIKUM....




Tadi asyik dok jenjalan menyibuk kt blog orang, tersinggah kt blog cik ross
terjumpa la pasal segmen Aku Ada Blog. 
Bila baca cara2 penyertaan yang tersangat mudah cam mudah.com.my maka tergerakla hati nk join jugak. Maka terhasil la entry ni...hiihii...



Nak join jugak?? Klik jer banner kt atas...

Syarat2 yang sangat mudah itu ialah kena menjawab 4 soalan UPSR berikut....



a. Nama samaran korang sebagai blogger.
cik comey - walaupun diri x brape nk comel...hahaa.... 
b. Nama blog korang.
My online Diary (MoD) - sekarang dah x pakai dah buku diari...(^__^)

c. Url blog korang.
http://cik-comey.blogspot.com - Sudi2 la klik2....(",)

d. Usia blog korang
Tq cik daisypath sbb tolong kira...



Nota Jari : Mai la kita sama2 memeriahkan lagi segmen ni sambil bertukar2 link...Yang penting Senyum Sokmo...

25 Jejari comey:

  1. Replies
    1. perli ke apa tu..hiihii...tapi x la sepower nama samaran awak...=)

      Delete
  2. hai! datang singgah sini. hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai pka...jemput2 singgah..hiihii..

      Delete
  3. terima kasih join.

    happy blogging!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq gak kt cik ross sbb anjur segmen ni..=)

      Delete
  4. Replies
    1. jom la wawa join gak...ramai2 br best..=)

      Delete
  5. Replies
    1. Selamat bersegmen n berbeloq..=)

      Delete
  6. dari segmen yang sama , singgah yukk ;D

    http://amyrazz2.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai..happy blogging amymina..=) tq sudi singgah sini..

      Delete
  7. dari segmen yg sama... sudah follow..
    sudi2 la ke blog saya...

    http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    ^_^ happy blogging....

    ReplyDelete
  8. follow sini

    kita dari segmen yang sama..

    sudi2 la masuk ke blog saya..


    http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    happy blogging~~!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sudi singgah sini...done follow awak gak. salam knal2..

      Delete
  9. haiii.. singgah blog awak rini.. hehe
    sudi2 la singgah blog sy ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam knal2..dah singgah blog awak yg biru tu... =)

      Delete
  10. salam kenal
    singgah dari segmen yg sama...follow awak..


    http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah singgah n follow blog awak yg sweet pink tu..cantik blog awak.. =)

      Delete
  11. Hai! Datang dari segmen sama. Salam kenal..

    --> Blog Rilek-Rilek <--

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi follow sini...salam knal2...dah g rilek2 kt blog awak..=)

      Delete
  12. salam,
    datang singgah dr segmen yg sama. selamat berblogging. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..hai2..tq sudi singgah sini..dah singgah n follow blog sana..=)

      Delete

Jejari anda memang comey...Tq sudi komen... (^__^)