Mereka yg sentiasa comey...

MariBantuMenabung(MBM)

Thursday, 29 March 2012

Next Step...





 Setelah dok mengadap hampir 3 jam depan laptop..akhirnya, berjaya gak cik comey buat header untuk MoD ni... Sampai sakit kepala nk siap kan header yg simple camtu. Seriusly, even 3 jam dok mengada laptop, hasilnya cuma simple sebegitu..tp xpe, step by step..nnt ada masa terluang cik comey buat la yg cantik2 cam blog blogger2 lain plak..


Oklah, kepala pun dah berdenyut2, cik comey nk rehat jap. Badan masih sakit2 hasil larian 2.4km semalam. Tapi jgn x percaya pg td cik comey g gym lagi tau...hiihii...


Nota Jari : Apa pendapat korg ngan header cik comey ni??ok ke x?ke menyemak mata memandang jer??huuhuu...

10 Jejari comey:

  1. cumel header,sampai sakit kepala erk..makan panadol okey

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq...aah mmg sampai sakit kepala edit header yg simple camtu..hiihii..

      Delete
  2. wah lawanye header baru cik comey...ahaks..i loike it..ehem..gambar ngn sapa tu ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks..x lawa mana pun..x kreatif pun..hiihii..bergambar dgn ehem2...insyaAllah, bakal ketua keluarga..hiihii...

      Delete
  3. Replies
    1. tq..tp x secomel header man..hiihii..

      Delete
  4. cantik dear header awk :) sweet sgt ! hehe

    http://supergirlshortstory.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak..malu plak awak puji camtu sbb header awak lg cantik n lagi gempak..huuhuu..cik comey ni budak br belajar..x pndai nk kreatif2.. =)

      Delete
  5. Dah lawa dah tu... Semangat sungguh buat smpai 3 jam ya.. huhu.. wah pergi gym? md pun tringin tp kot area baling,kedah ni xda la.. naik ja la bike dlm rumah ni.. huuuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg semangat la sbb jeles tgk blog org lain cantik2...Aah tgh ada mood pegi gym skrg, klu ada bike dlm umah lg best...tiap masa leh exercise..=)

      Delete

Jejari anda memang comey...Tq sudi komen... (^__^)