Mereka yg sentiasa comey...

MariBantuMenabung(MBM)

Tuesday, 6 March 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

....ASSALAMUALAIKUM....

klik2 untuk join....
 BBuka2 blog jer tgk Mr.Ben buat segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU, apa lg cik comey pun semangat la nk join gak.Yang segmen aritu x sempat nk join.


Kenape nak join???

  1. Sebab cik comey rasa blog cik comey ni x secomel namanya..
  2. Nak menambahkan kecomelan blog ini..
  3. Nak mencomelkan blog ini seperti blog2 lain.
  4. Cik comey budak br berbeloq, banyak yang x tau..So mitak pendapat Otai2 nk buat blog yg baik..
  5. Nak join sbb Mr.Ben yang buat segmen ni...hiihii..

Ok lah, tanpa buang masa, korang pun klu brani leh join jugak. Just klik kt pic di atas or klik kt SINI... Cepat2..jgn tunggu2 lagi...tarikh tutup 6/3/12 jam 10mlm ni...


Nota Jari : Sila kritik beloq yg boloq tak comel ini....

34 Jejari comey:

  1. As salam...

    singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

    Comey seperti tuannya...Overall blog ini simple dan menarik dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca...tahniah Cik Comey dan teruskan berblogging ye.

    jemputlah singgah ke blog saya ...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq akak sudi singgah sini....selamat knal2 di alam maya...happy blogging..dah singgah mengomel di blog akak.. =)

      Delete
  2. ok kot utk yg baru2 berblog ni.. CA pun baru gak. mcm lagi kene belajar

    keep on blogging k..

    jom singgah kritik blog CA

    http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq..dah terjah sana..rajin2 singgah la lagi.. =)

      Delete
  3. simple dn loading pun sng.. :)

    dr segmen sama :) salam kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq zaza..salam knal2 di alam maya.. =)

      Delete
  4. hehe bagi cik suha,setiap blogger ade kreativiti msg2 dlm berblog..so xde pape la nk kritik..keep blogging!

    ReplyDelete
  5. Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

    semue ok. cume bloglist sebelah <------- kalau boleh letak dlm scroll box. nampak lagi kemas. -.-

    ini pendapat syieda saje.. hihi
    http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sudi kritik..mmg teringin nk buat scroll tp belum pndai lagi..nnt nk belajar n buat..tq.. =)

      Delete
  6. singgah dari segmen abg BEN ...
    widget yg ada di sidebar knan & kiri ini ,, perlu di letakkn BOX utk bg nmpak kemas ...
    sekadar bg pndapat je ...
    jemput singgah ke blog sy ....
    http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kritik..akan di improve secepat mungkin..masih dlm proses pembelajaran..tq2..salam knal2...

      Delete
  7. From the same segmen.

    kritikan: tingkatkan pemilihan warna font yang lebih OK.

    Jemput singgah kembali
    http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun ada terpk nk tukar warna font tp x sempat nk edit2 lagi..akan di improve lg nnt.. =)tq sudi komen..

      Delete
  8. blog okay cuma warna-warna font and others tak match sangat --'

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq eyqa...akan di improve lagi lg lepas ni...=)

      Delete
  9. ape2 pun blog nie dah ok dah..

    nak kritik jugak??
    kat sini je

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sudi singgah..dah singgah sana jugak.. =)

      Delete
  10. blog ni dah ok..nice sgt..kalau boleh bloglist tu wat scroll box..nmpak lebih kemas..

    jemput komen :

    http://nyteamlife.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq nal..akan cuba diperbaiki secepat mungkin..dlm proses pembelajaran lg nie.. =)

      Delete
  11. as salam =)

    singgah n follow dri blog abg ben..
    xde ape nk kritik la..hehe =D
    sweet n simple blog..senang nk loading..i like!

    jom kritik blog saye =D
    http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sudi singgah n follow sini..dah singgah n follow sana gak.. salam knal2 di alam maya.. =)

      Delete
  12. simple and nicee..tambah header..kasi tulisan senang orang nak baca..dan tambahkan banda-benda yang menarik untuk para pengunjung okay..btw..nice bloggg yaa...keep on blogging...

    jemput singgah:
    http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq zahirul...nnt cik comey betul kn n improve lagi mana yg x comel tu..tq sudi komen2 di sini.. =)

      Delete
  13. salam..
    dya dtg nk kritik blog ni..:D
    sudi2 lah kritik blog dya..
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

    yg bloglist, bukan kisah dogeng cuba buat sroll bar...mesti blog ni nampak lagi kemas..dan bahagian entry ni lebar kan sikit dan layout tu, amik yng dua jgn tiga..nampak serabut..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. noted..tq sudi beri komen..akan diperbaiki sedikit demi sedikit... =)

      Delete
  14. Hai,

    dari segmen yang sama.
    Blog yang kemas dan simple.
    senang nak loading :D

    kalau bloglist diletakkan scroll lagi kemas dan tak panjang sangat

    Jom singgah sini pulak.

    http://mimishyou.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tg sudi singgah sini..dah singgah sana..=)

      Delete
  15. dtg dr segmen abg ben,
    blog awk ok jer..cume kalo tukar template designer blh plih byk style dan wane mst lg cool ^_^

    jom kritik blog shida,
    http://duniakushida.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sudi singgah n komen..still dlm proses pembelajaran nk buat blog...akan diperbaiki secepat mungkin.. =)

      Delete
  16. blog dah okay . kalau nak lagi okay , rujuk je tutorial cara-cara mencantikkan blog . cuma main coding je laa . happy blogging ^^

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..skrg mmg dlm proses dok belajar tutorial psl nk comel kn lg blog..nnt dah pndai skit, cik comey edit2 bg cun lg..tq eyqa.. =)

      Delete
  17. letak la header. mesti lg comel. ;)

    farizafairuz.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq 9noL4..insyaAllah, akan diperbaiki..still merangkak2 lg belajar ni..hiihi..

      Delete

Jejari anda memang comey...Tq sudi komen... (^__^)